OM OSS

Om kliniken

 Vi har ett nytt koncept genom tandvården som vi vill gå ut med. Det konceptet handlar om att det ska gå så enkelt och så smidigt som möjligt hos tandläkaren. 

Att gå till tandläkaren behöver inte kännas tungt alls. Det är cirka 5 procent av befolkningen lider så strak tandvårdsrädsla i dagsläget att de oftast undviker all kontakt med tandvården under flera år. Hos oss behöver du inte tänka på det. Vi hanterar det genom olika metoder. 

Det ska kännas helt enkelt bra. Du kommer att känna dig trygg och få bästa möjliga service.

LEG. TANDLÄKARE

ASEEL BAHR

Aseel Bahr är allmäntandläkare med 6 års erfarenhet genom svensk tandvården. Hon har bott och studerat tandläkarprogrammet i Dubai innan hon flyttade till Sverige. Hon fick svensk legitimationen från karolinska institut i Stockholm. Hon har arbetat på flera olika ställen som Folktandvården i Trollhättan, Privat i Halmstad, Privat i Borås. Har samlat kunskap genom utbildningar och kurser båda från Sverige och från Dubai. Aseel tycker om konst, hon älskar att måla med färger och se hur tavlan växer fram på sin fritid. Hon bryr sig mycket om estetiken och all skönhet som hon omges av. Hon upplever att det uttrycker sig i tandläkeriet. eftersom det är mycket konst i själva yrket